تاریخ انتشار : 24 اسفند 1392 12:57

کمک سه میلیاردی خیرین برای آزادی زندانیان البرزی

مدیرکل زندان های استان البرز از کمک سه میلیارد ریالی خیرین البرزی برای آزادی زندانیان خبر داد.

dpa3-2.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جبار باقری اظهار کرد: خیرین مبلغ سه میلیارد و دو میلیون ریال معادل 320 میلیون تومان جهت آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کمک کردند.

وی افزود: چند تن از خیرین نیکوکار که تمایلی برای اعلام نام خود نبودند با حضور در بخش مددکاری اجتماعی ندامتگاه فردیس آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در ایام نوروز را خواستار شدند و از دو هفته گذشته تاکنون در چندین نوبت مبلغ 320 میلیون تومان به حساب ستاد دیه واریز کردند.

نائب رئیس ستاد دیه استان البرز با بیان این مطلب که در حال حال حاضر زندانی بدهکار غیر بزهکار تا 5 میلیون تومان در زندان نداریم، تصریح کرد: در حال حاضر 300 نفر از زندانیان بدهکار غیر بزهکار آماده دریافت کمک‌های ستاد دیه و خیرین هستند که پروندهای آنان به کمیته سازش و شورای حل اختلاف زندان ارجاع داده شده است تا مقدمات رضایت شکات آنها نیز فراهم شود و بتوانیم با حمایت های خیرین در ایام عید شاهد آزادی این افراد دردمند و آبرومند باشیم.

مدیرکل زندان‌های استان البرز افزود: خیرینی که مایل به شرکت در این امر خداپسندانه هستند می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب 0125252525002 نزد بانک ملی شعبه جهانشهر واریز کنند یا با شماره تلفن 02632740736 واقع در بلوار دانش آموز جنب نمایشگاه ستاره شهر تماس حاصل بگیرند.