تاریخ انتشار : 21 اسفند 1392 14:32

سفر مشاور دبیرکل سازمان ملل در امور حقوق بشر به اوکراین

مشاور دبیرکل سازمان ملل در امور حقوق بشر روز چهارشنبه به اوکراین سفر کرد تا با مقامات این کشور در خصوص مسائل حقوق بشر در جریان ناآرامی های اخیر فت وگو کند.

140221124239_kiev2.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ایوان سیمونوویچ مشاور و دبیرکل سازمان ملل در امور حقوق بشر به خارکف، بزرگترین شهر اوکراین سفر کرد تا ضمن دیدار با مقامات محلی این شهر در خصوص مسائل حقوق بشر گفت‌وگو کند.

وی در این سفر همچنین قرار است با نمایندگان جامعه مدنی حامی روسیه و اوکراین دیدار کند.

سخنگوی دفتر کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره سفر سیمونوویچ گفت: وی به اوکراین سفر کرده است تا با مقامات در مورد اهمیت احترام به قوانین بین‌المللی حقوق بشر در شرایط بحرانی کنونی گفت‌وگو کند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری سازمان ملل، تاکنون مقامات بلندپایه سازمان ملل بارها از تمام اطراف و طرف‌های درگیر اوکراین خواسته‌اند تا برای پایان دادن به ناآرامی‌های اخیر در این کشور وارد مذاکرات واقعی شوند و راه حل مناسب متوقف کردن این وضعیت را بیابند.

سیمونوویچ همچنین قرار بود در این سفر از کریمه نیز بازدید کند که به دلیل شرایط نظامی موجود در این منطقه سفر وی لغو شد.

مشاور دبیرکل سازمان ملل تاکنون در این سفر با وزیر امور خارجه کنونی اوکراین‌، مدافعان حقوق بشر و آژانس‌های فعال سازمان ملل در پایتخت این کشور دیدار کرده است.