تاریخ انتشار : 27 مهر 1392 15:59

تاکید یک مقام قضایی بر تعامل دادسرا و دادگاه در راستای کاهش اطاله دادرسی

Multimedia_pics_1389_11_Legal_85.jpgمعاون قضایی رییس کل دادگستری مازندران یکی از عوامل تاثیرگذار در کاهش اطاله دادرسی را تعامل مناسب بین دادسرا و دادگاه عنوان کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌ها اظهار کرد: نتیجه کار دادسرا در دادگاه مشخص می‌شود و تعامل مناسب بین آن‌ها قطعا باعث کاهش اطاله دادرسی می‌شود.

وی یکی از صفات قاضی را داشتن سعه صدر برشمرد و افزود: مسایل کیفری، جزایی و حقوقی متنوع هستند، از سوی دیگر مراجعه‌کنندگان به دستگاه قضایی اعم از بزه‌دیده و بزهکار یا کسانی که به دلایل حقوقی به دستگاه قضایی مراجعه می‌کنند، از طیف‌های مختلف جامعه هستند؛ بنابراین لازمه شغل قضاوت داشتن سعه صدر بالاست.

در ادامه اصغر طالبی دادستان آمل با تاکید بر امنیت در جامعه، یکی از اهداف دستگاه قضایی را برقراری امنیت عنوان کرد و گفت: امنیت در شاخه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، قضایی و ... بروز و ظهور پیدا می‌کند و تک تک افراد جامعه باید این اطمینان را داشته باشند که اگر حقی از آن‌ها زایل شد یا مورد ظلمی واقع شدند می توانند با مراجعه به دستگاه قضایی، از آن‌ها رفع ظلم شود.