تاریخ انتشار : 27 مهر 1392 15:25

قائدرحمت:

با مدیریت طلاق، از آمار کودکان آسیب‎پذیر جامعه بکاهیم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با مدیریت طلاق، از آمار کودکان آسیب‎پذیر جامعه بکاهیم.

با مدیریت طلاق، از آمار کودکان آسیب‎پذیر جامعه بکاهیمبه گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری خانه ملت؛ عباس قائدرحمت با بیان این مطلب افزود: در خصوص مسائل کودکان از جمله کودکان آسیب‎پذیر(بدسرپرست، بی‎سرپرست، کودکان کار، کودک‎آزاری و...) طرح‎های مختلفی در کمیسیون اجتماعی مطرح شده که لازم است با جدیت بررسی و پیگیری شود.
    وی ادامه داد: باید حساسیت جامعه نسبت به قشر آسیب‎پذیر جامعه افزایش یابد، دولت نیز مکلف است امکاناتی را برای همه اقشار جامعه ایجاد کند تا ضمن برخورداری آنان از حقوق برابر، از ورود به باندهای خلاف نیز جلوگیری شود.
    به گزارش خبرگزاری ایسنا، قائدرحمت در ادامه با بیان اینکه طلاق، یکی از عللی است که با کنترل آن از آمار کودکان در معرض آسیب کاسته می‎شود، گفت: بایستی با تدوین برنامه‎هایی از اضافه شدن گروه‎های آسیب‎پذیر ممانعت کرد و البته دستگاه‎های متولی امر(بهزیستی، کمیته امداد و...) نیز باید حساسیت بیشتری به موضوع داشته باشند./